U zoekt op {{ keyword }}:

Informatie voor lesgevers

Informatie voor alle Limburgers die actief zijn als lesgever van de 1.600 beweeggroepen Sport & bewegen senioren, Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) en Meer Bewegen voor Chronisch Zieken (MBvCZ) die onze provincie rijk is.

"Registreer uw beweeggroep bij Huis voor de Sport Limburg."

Beweeggroepen registreren

Wanneer u lesgever bent voor beweeggroepen Sport en bewegen senioren, Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) en Meer Bewegen voor Chronisch Zieken (MBvCZ) kunt u door het downloaden en invullen van het registratieformulier uw beweeggroepen bij ons registreren.

 

Adviesbedrag

Per 1 september 2017 wordt  het landelijke adviesbedrag voor een beweegles aan senioren voor gediplomeerde lesgevers (zowel MBvO als Sport- en beweegleider Senioren) verhoogd naar € 29,15 excl. BTW (exclusief reiskosten, reistijd, voorbereidingstijd, materiaalkosten en bijscholingskosten).  Bekijk hier de nadere toelichting over de adviestarieven van de VML (2017).

 

Belasting en recht

Naar aanleiding van de vele vragen die bij Huis voor de Sport Limburg zijn binnengekomen over het geven van lessen en belastingen/rechtspositie, hebben we met de VML (Nederlandse vereniging van lesgevers sport en bewegen 55+ ) een aantal afspraken gemaakt. Op de site van de VML staat alle informatie.

 

Buma en Sena
Alle bij Huis voor de Sport Limburg geregistreerde beweeggroepen vallen onder de Buma en Sena regeling. De lessen dienen aan een tweetal voorwaarden te voldoen:

  • de deelnemers van de lessen zijn 55-plussers;
  • de lesgever is een gediplomeerde Sport-en beweegleider senioren en de groep is geregistreerd bij Huis voor de Sport Limburg.

Ieder jaar inventariseren we het aantal beweeggroepen in Limburg. Heeft u de inventarisatielijst nog niet ontvangen? Neem dan contact op met Sandra Hamers.

 

Contactpersoon

Sandra Hamers - Office Manager neem gelijk contact met mij op VIA:

046 - 477 05 90

mail: s.hamers@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

NEEM CONTACT OP

Voor al uw vragen, zodat we samen aan iets moois kunnen werken

 

  • Voer uw naam in
  • Voer uw achternaam in
  • Voer uw e-mailadres in

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory