Sinds medio 2018 hebben meer dan 3.000 sport- en cultuurverenigingen gebruik gemaakt van het AVG stappenplan van Stichting AVG voor Verenigingen. Dit stappenplan is een hulpmiddel om bewustwording te creëren rondom de privacygerelateerde zaken die in een vereniging spelen. Het helpt je vereniging privacyproof te worden. Sinds de invoering van de privacywetgeving hebben we meer dan 500 individuele verenigingsvraagstukken beantwoord en 31 AVG Workshops in Limburg verzorgd aan meer dan 1.500 verengingen / 2.600 personen.

Met alleen het doorlopen van het stappenplan ben je er overigens niet. Privacy is een alledaags thema binnen jouw vereniging en jouw vereniging dient nu en in toekomst te voldoen aan de AVG-wet. Zorg dus dat er voldoende aandacht besteed wordt aan privacy in jouw vereniging, dat kan met behulp van het stappenplan van Stichting AVG voor Verenigingen.

Maakt jouw vereniging nog gebruik van het stappenplan? Verleng nu tegen een gunstig tarief!

Als je niets doet, verloopt op 30 september 2019 automatisch de toegang tot het stappenplan. Verleng je niet, dan zullen je gegevens nog 1 maand worden bewaard (tot 31 oktober 2019). Daarna worden deze vernietigd.

Vind je het stappenplan handig en wil je het blijven gebruiken? In dat geval kun je tegen een gunstig tarief verlengen. Let op: deze kosten worden niet meer vergoed door Provincie Limburg, maar komen voor de rekening van je club. Het tarief voor toegang tot het stappenplan is €60,- excl. btw per jaar of €15,- excl. btw per kwartaal. Wil je verlengen? Doorloop dan onderstaande stappen.

Verlengen in 3 stappen

  1. Log in via deze link op het AVG-programma
  2. In de rechterbovenhoek staat de melding dat je licentie per 30 september verloopt
  3. Klik op deze melding en maak je keuze tussen een licentie voor een jaar of kwartaal

Alle gebruikers van het stappenplan ontvangen nog bericht hierover. Ons e-mailadres avg@hvdsl.nl vervalt ook per 30 september 2019.

Heeft jouw vereniging in het verleden nog geen gebruik gemaakt van het AVG Stappenplan?

Heb je nog geen licentie maar wil je wel graag gebruik maken van dit programma, ga dan naar de website van Stichting AVG voor Verenigingen en meld je aan met kortingscode HVDSLAVG70.

 

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief