In een eerder bericht schreven we over de TASO-regeling. Met deze regeling stelt de Minister voor Medische Zorg 19,5 miljoen euro beschikbaar om amateursportorganisaties die door de coronamaatregelen schade hebben geleden, tegemoet te komen. 

Een aanvraag voor deze regeling kan van 1 september tot 4 oktober ingediend worden. Bij overschrijding van het beschikbare budget loot het ministerie onder de volledig ingediende aanvragen wie in aanmerking komt voor de tegemoetkoming. Onvolledige aanvragen voor tegemoetkoming worden niet in behandeling genomen. Het is dus van belang dat de aanvraag volledig en correct is ingevuld. Huis voor de Sport Limburg helpt je daar graag bij.

Volg de gratis masterclass TASO-regeling
Samen met sportsubsidie.nl organiseren we op 1 september (de eerste dag dat je kunt aanvragen) een online masterclass, waarin we uitleggen waar je op moet letten bij de aanvraag. Deze masterclass is voor maximaal 20 deelnemers per masterclass. Op die manier is er voldoende gelegenheid tot vragen stellen. We organiseren drie masterclass, vol = vol. Meld je dus snel aan!

Dinsdag 1 september 2020

Actualiteiten

Net als in onze vorige Masterclass ‘Subsidies en Fondsen’ informeren we aan het eind van deze TASO-Masterclass over andere actuele regelingen. We gaan onder andere in op het nieuwe item ‘Veiligheid’ in de BOSA-regeling.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief