Het ‘Huis voor de Sport’  is voor mij geen onbekende en heb al veel positieve ervaringen opgedaan.  Onder andere als beleidsmedewerker accommodatiebeleid binnen een gemeentelijke organisatie en als projectleider voor de uitvoering van diverse projecten zoals de aanleg van sportvelden en de (ver-)bouw van clubgebouwen.

In dit soort procedures heb ik de toegevoegde waarde van het ‘Huis’ mogen ervaren. Als intermediair tussen de vrijwilligers en de ambtelijke organisatie is de inbreng, met al hun ervaring bijna een ‘must’ zou ik willen zeggen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze relatie nu leidt tot een adviseurs rol binnen het ‘Huis’. De tijd was rijp om nu ook als zelfstandig ondernemer, deze parttime relatie aan te gaan. Daarnaast ben ik nog werkzaam in een nieuwe ambtelijke organisatie binnen het taakveld ‘Energie & duurzaamheid’. Als bouwkundige en met vele jaren ervaring in diverse geledingen binnen de ambtelijke organisatie, denk ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan het ‘Huis’.

Het ligt voor de hand dat ik, samen met Cristan Segers, als proces- en projectmanager met veel plezier, passie en enthousiasme werk aan het project ‘verantwoord verduurzamen’ van de maatschappelijke gebouwen. Al mijn ervaring als professional, maar ook als oud club bestuurder, komt hier samen.

Niet alleen het verduurzamen van de accommodatie maar zeker ook de verbinding tussen de gebruikers, overheid en liefst lokale ondernemers, is een belangrijk aspect binnen het geheel. Bovendien staat de balans tussen het gebruik van de accommodatie, de gebruikers zelf én de mate van verduurzaming van de accommodatie, centraal in de aanpak.

In mijn spaarzame vrije tijd speel ik graag tennis en fiets en wandel ik in mijn woonomgeving. Daarnaast luister ik graag naar ‘echte’ muziek van enkele jaren terug en op gezette tijden ga ik graag langdurig backpacken in verre continenten.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief