Om ervoor te zorgen dat topsporters en talenten zich optimaal kunnen voorbereiden op het hoogste podium werk ik, samen met mijn collega Maartje, aan een optimale topsportinfrastructuur in Limburg. Dit doen we o.a. door:

  • Het begeleiden en ondersteunen van individuele topsporters en talenten met een topsportstatus.
  • Het beheren van een Topsporttalentenfonds.
  • Het inrichten en in stand houden van een voorzieningennetwerk in Limburg voor talenten en topsporters.
  • Het adviseren en ondersteunen van diverse organisatie op het gebied van topsport en talentontwikkeling.

Samen met o.a. Provincie Limburg, Limburgse gemeenten, sporttakplatforms, bonden, onderwijsinstellingen en NOC*NSF werken we aan een optimale topsportinfrastructuur in Limburg.

Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het inrichten en in stand houden van het voorzieningennetwerk en het adviseren en ondersteunen van diverse organisaties op het gebied van topsport en talentontwikkeling.

Voor iemand met een grote passie voor sport is het fantastisch om dit werk te mogen doen en elke dag op deze manier met sport bezig te zijn. Naast werken in de ‘sport’, heb ik onlangs mijn MBA studie in Sports Management afgerond.

Vanzelfsprekend ben ik in mijn vrije tijd ook veel met sport bezig. Zo handbal ik bij handbalvereniging BFC in Beek en vind ik het in de zomer leuk om mijn oude tennisrackets weer tevoorschijn te halen. Daarnaast kan ik heel erg genieten van lekker eten, drinken en gezelligheid met mijn familie en vrienden.

Consulent talentbegeleiding

anne@limburgsport.nl 06 34481958

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief