Vanaf kleins af aan werd ik door mijn ouders meegenomen naar de lokale schaatsvereniging. Het volgen van schaatslessen ging geleidelijk over naar het geven van schaatslessen en het ondersteunen van jeugdactiviteiten. Bij de sportvereniging leerde ik niet alleen mijn sport te beoefenen, het verenigingsleven gaf mij veel meer: vriendschappen voor het leven, het zelfvertrouwen om voor een groep te staan en het bewustzijn welke rol sport vervult in een gezonde levensstijl.

Het verenigingsleven zorgde er uiteindelijk voor dat ik “iets met sport” wilde gaan doen na het afronden van de middelbare school. Met een studie Sportmarketing op zak ben ik uiteindelijk in de wereld van de sportbonden terecht gekomen. Mijn passie voor sport kon ik gaan inzetten om de wedstrijden in de competitie te organiseren en deze te voorzien van een scheidsrechter. Binnen het Nederlands Handbal Verbond is het vuurtje voor de handbalsport gaan branden.

Binnen het Huis voor de Sport ga ik mijn passie voor het verenigingsleven inzetten voor Limburg Handbal. Vanuit mijn rol als Sporttakcoördinator ga ik mij vooral richten op het ondersteunen van de Limburgse Handbalverenigingen. Daarnaast organiseren we als stichting verschillende activiteiten en projecten mét en voor de Limburgse handbalsport.

 

 

Sporttakcoördinator Limburg Handbal 2.0

annewilvantongeren@limburghandbal.nl 06 - 81976460

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief