Sport en bewegen is al van jongs af aan een passie van mij. Hoe mooi is ’t dan om samen met een team van enthousiaste adviseurs en stafmedewerkers binnen Huis voor de Sport Limburg een bijdrage te mogen leveren aan onze missie: ‘een leven lang sporten en bewegen voor alle inwoners in Limburg’.

Ik verzorg de aansturing van het team Huis voor de Sport, geef leiding aan de partner-stichting The MoveFactory en samen met Jack regel ik de interne bedrijfsvoering.

Huis voor de Sport Limburg werkt nauw samen met Topsport Limburg, Provincie Limburg en de Limburgse sporttakplatforms aan de ontwikkeling van een optimale Limburgse sportinfrastructuur: Limburg Sport en Bewegen. Vanuit Huis en Topsport Limburg ben ik als projectleider, samen met Provincie, betrokken bij deze ontwikkeling.

Als accountmanager adviseer en ondersteun ik de gemeenten in de regio Parkstad in hun sportieve vraagstukken. Denk hierbij aan beleids- en uitvoeringsprogramma’s, sport in het sociale domein, vormen van beheer van accommodaties, procesbegeleiding bij samenwerking of fusietrajecten en vormen van  werkgeverschap inzake buurtsportcoaches / combinatiefunctionarissen.

Gestimuleerd vanuit een actief gezin ben ik mijn hele leven al met sport bezig, zowel actief en als passief. Judo, voetbal, tennis, fitness, skiën en golf zijn sporten die ik actief beoefen dan wel beoefend heb. Verder geniet ik van fiets- en wandeltochten in de natuur, lekker eten en vakanties.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief