Ooit ben ik als sportfysiotherapeut bij het legendarische Swift handbal Roermond begonnen. Vervolgens heb ik de hartrevalidatie en beweeggroepen opgezet in het Laurentius ziekenhuis. Daarna werd ik sportfysiotherapeut en later directeur bij Fortuna Sittard. Sinds 2002 ben ik werkzaam als oprichter en directeur van Huis voor de Sport Limburg. Sport en bewegen is de rode draad in mijn werkzame leven. In mijn vrije tijd heb ik jarenlang tennis gespeeld. Nu golf ik en zie ik uit naar mijn wekelijkse mountainbiketocht op zondag met mijn vrouw Lilian en vrienden. Verknocht aan het Limburgse heuvelland. Voor mij de mooiste beweegomgeving van Nederland

Samen met Hennie geef ik leiding aan een zeer enthousiaste groep collega’s die samen met mij de passie van sport en bewegen delen. Mensen in Limburg aan het bewegen krijgen en houden is en blijft onze belangrijkste uitdaging.

Daarnaast heb ik samen met Frans Groutars en Joep Verbugt 15 jaar geleden het Jeugdfonds Sport opgericht. Elk kind in Limburg het plezier laten beleven van sport en bewegen. Niemand meer aan de kant. Dat geeft mij veel voldoening. Daar haal ik energie uit. Ik sluit me aan bij de legendarische woorden van Erica Terpstra: “Sport is prachtig om naar te kijken en machtig om te doen!”

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief