Fan van Limburg, marketing en communicatie en sport! Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar toch zijn dat de ingrediënten van mijn werk om ‘sporten voor iedere Limburger mogelijk te maken’. Samen met Jack en Ingrid geef ik richting aan de marketing en communicatie van Huis voor de Sport Limburg en een aantal van onze partners. Als accountmanager adviseer, ondersteun en begeleid ik Midden- en Noord-Limburgse gemeenten en hun sportieve vraagstukken. Denk hierbij aan Open Club ontwikkelingen, beleidsvraagstukken of bijvoorbeeld een fusie tussen verenigingen. Voor de Zuid-Limburgse gemeenten kun je bij Eric en Hennie terecht.

Huis voor de Sport Limburg werkt nauw samen met NOC*NSF. Voor deze sportkoepel ben ik de regionale verbinder voor Limburgse projecten, waarbij ik vragen uit het veld ophaal en verbind met organisaties die het antwoord hebben. Daarnaast begeleid ik in opdracht van NOC*NSF de Limburgse Rabobanken die verenigingen helpen om toekomstbestendig(er) te worden. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van: meer vrijwilligers of bestuursleden, maar ook het opstellen van een beleidsplan of toekomstvisie met uitvoeringsprogramma.

Ik word erg blij van tennissen, zaalvoetballen, Crossfit met collega’s, skiën maar ook van afzien op de mountainbike. Een mooie wandeling door het Limburgse landschap afsluiten met een Limburgs biertje sla ik ook niet gauw over. M’n laatste passie is (verre) reizen maken.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief