Al twintig jaar heb ik de leukste baan die er in de sport bestaat! Eerst heb ik een fantastische tijd gehad bij Topsport Limburg en sinds kort werk ik bij Huis voor de Sport Limburg/Team Limburg Sport. Dagelijks ben ik bezig met topsporters en talenten, denk daarbij aan het oplossen van issues, het adviseren van sporters (en ouders) en het begeleiden van sporters bij het maken van hun toekomstplannen.

Mijn werkzaamheden zijn vooral gericht op het begeleiden van Limburgse topsporters en talenten met een topsportstatus en het beheer van het Topsporttalentenfonds. Daarnaast werk ik samen met mijn collega Anne aan een netwerk van voorzieningen waar sporters gebruik van kunnen maken om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Ook adviseren en ondersteunen wij als team verschillende organisaties op het gebied van topsport- en talentontwikkeling.

Het is fantastisch om talenten te zien groeien naar de absolute wereldtop, maar ook het ondersteunen van talenten en topsporters die het om verschillende redenen (net) niet halen is heel dankbaar werk.

In mijn vrije tijd geniet ik vooral van de tijd met mijn gezin en familie. Vroeger heb ik fanatiek gehandbald, nu beperk ik me vooral tot wandelen en achter Fen (4) en Sam (1) aan rennen.

Projectcoördinator Limburg Sport

maartje@limburgsport.nl 043 389 99 99

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief