Wat is er mooier dan van je hobby je beroep te mogen maken? Zo voelt het voor mij om sinds 2017 als Coördinator namens Limburg Handbal dagelijks mét en vóór Limburgse handbalorganisaties te werken om samen deze sport voor Limburg te versterken en vernieuwen. We zien binnen de Provincie Limburg heel veel kansen voor de handbalsport, zowel recreatief, voor talenten als evenementen. Werk aan de winkel dus en daar hou ik van!

Al sinds mijn jeugd heb ik passie voor sport en muziek. Ik was fanatiek in atletiek, zevenkamp, maar kon met alle sporten wel uit de voeten. Handbal heb ik alleen gespeeld in het schoolteam op de middelbare school. Als liefhebber van buitensport hou ik momenteel mijn conditie op peil met fietsen, joggen, maar ook met langeafstand wandelen met een rugzakje en genieten van de omgeving. De 4daagse van Nijmegen is mijn absolute favoriet!

Mijn andere uitlaatklep is het spelen van saxofoon in Big Band Time Out. Elke maandagavond repeteren we en de laatste jaren doen we een aantal grote optredens in Limburg als begeleidingsband van landelijke artiesten zoals O’G3NE, Xander de Buisonjé, Maan. Dat is uitdagend en heerlijk om te doen!

Ons dynamische gezin is mijn uitvalsbasis van dit alles. Met drie dochters is het nooit stil en blijven we bij de tijd. Actieve vakanties staan elk jaar op het programma, in de zomer op de fiets en in de winter op de ski’s. Recentelijk zijn we voor het eerst naar Zuid-Afrika gereisd. Dat smaakt naar meer!

Coördinator Platform Limburg Handbal

margofrissen@limburghandbal.nl 06 - 81457848

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief