Vanuit mijn betrokkenheid met sport, cultuur en verenigingen, heb ik als actief sporter en verenigingsbestuurder veel kennis en ervaringen opgedaan. Deze kennis en ervaringen komen mij prima van pas in mijn functie als adviseur bij Huis voor de Sport Limburg. Vele adviezen en ondersteuningen heb ik al mogen verlenen bij bijvoorbeeld upgrading van sportevenementen, ontwikkelingen van sportieve omgevingen, samenwerkingstrajecten en fusies. Maar dit kan ik niet alleen en de samenwerking binnen het team van Huis voor de Sport Limburg en speciaal met collega Cristan Segers zorgt voor inspiratie en vele frisse ideeën.

Ik geniet ervan om mensen samen te brengen en in samenwerkingsverband nieuwe sportieve activiteiten te ontwikkelen. Dit past prima bij mijn rol als projectleider bij Sportdorpen en Open Clubs. Het blijkt dat onder de inwoners van de verschillende gemeenten waar Sportdorpen of Open Clubs ontwikkeld worden, behoefte is om meer te bewegen maar ook om samen vele activiteiten te ontplooien. De resultaten hiervan geven heel veel voldoening.

Naast mijn activiteiten voor Huis voor de Sport ben ik een sportfanaat met specifieke interesses voor voetbal, wielrennen en tennis. Actief mag ik graag samen met mijn vrouw gaan fietsen, waarbij het terras niet mag ontbreken en speel ik enkele keren per week een partijtje biljart met vrienden. Verder geniet ik van mijn kleinzoon en kleindochter.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief