Sinds december 2019 maak ik onderdeel uit van het back-office team. Ik ben begonnen als tijdelijke ondersteuning op de afdeling financiële administratie voor Cliff. Ik zorgde voor het boeken van inkoopfacturen, het klaarzetten van betalingen en het opstellen van verkoopfacturen.

Na deze tijdelijke functie ben ik het Back Office team gaan ondersteunen bij diverse facilitaire en secretariële taken. Denk hierbij aan het ontvangen van bezoekers en ze verwennen met kopje koffie/cappuccino of iets anders, het beantwoorden van de telefoon en zorgen dat mijn collega’s hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren. Al deze taken doe ik samen met Sandra. De afwisseling van mijn takenpakket dat vind ik leuk. Geen dag is hetzelfde!

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn man door Limburgse heuvelland, uiteraard genieten we tussendoor dan graag van een hapje en een drankje. De vakanties brengen wij graag door in de Alpenlanden, zo hebben we een mix van actief, cultuur en culinair.

In het weekend probeer ik ook nog een beetje aan mijn conditie te werken met een les circuittraining, een mix van conditie en krachtoefeningen. Dit doe ik samen met een gezellige groep dames, humor en sportief bezig zijn. Een goede combinatie, niet waar?

Ik hoop u gauw te ontmoeten bij het Huis voor de Sport, de koffie staat klaar!

Medewerker secretariaat

r.dresen@hvdsl.nl

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief