Samen met Angelique, Cliff en Caroline vorm ik het backoffice team. Mijn rol hierin is de welbekende duizendpoot, ik laveer tussen facilitaire en ondersteunende taken, zowel projectmatig als secretarieel. Allereerst zorg ik ervoor dat het mijn collega’s en onze partners aan niets ontbreekt: het licht brandt, de temperatuur is aangenaam (meestal), de kleurrijke kantoorplekken volledig ingericht en om rugklachten te voorkomen zijn er verschillende mogelijkheden: een bureaustoel, een zitbal, een zadelkruk of zelfs een staande werkplek. Meestal hebben we een stabiele IT-omgeving, mocht dat niet het geval zijn, dan kunnen mijn collega’s ook bij mij terecht met klachten en voor troost, vaak in de vorm van (pure) chocola, maar ook mandarijntjes vinden gretig aftrek.

En voor ons bezoek ook niet onbelangrijk: bij ons staat de koffie (cappuccino, espresso, thee) altijd klaar! Naast deze facilitaire taken hou ik ook het bordje ‘commerciële binnendienst’ in de lucht. De werkzaamheden zijn heel gevarieerd: van het afhandelen van offertes tot facturatie, inkopen, afspraken, bijeenkomsten en veel taken rondom de inrichting en ondersteuning van de projectadministratie, zowel m.b.t CRM en de financiële afwikkeling, zowel voor onze eigen organisatie als voor onze partners.

Als erkend leerbedrijf bieden wij ook stageplekken aan. Ik begeleid de studenten van Arcus en Leeuwenborgh van de opleidingen office en management support elke stageperiode weer met veel plezier.

Juist deze variatie en hectiek is mij op het lijf geschreven en geeft mij elke dag veel nieuwe energie in onze prettige en sportieve omgeving. Vervelen doe ik mij geen moment en elke dag is weer een nieuwe uitdaging!

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief