Samen met Angelique, Cliff en Jolanda bemens ik de boeg van onze organisatie: het backoffice team. Mijn rol hierin is de welbekende duizendpoot: ik wissel mijn facilitaire taken af met ondersteunende en projectmatige opdrachten.

Op de eerste plaats zorg ik ervoor dat het mijn collega’s en onze partners aan niets ontbreekt: het licht brandt, de temperatuur is aangenaam, de kleurrijke kantoorplekken volledig ingericht met alle benodigde apparatuur en geschikt meubilair. Voor onze eigen medewerkers maar ook voor ons bezoek staat de koffie altijd klaar.

Naast deze facilitaire taken hou ik het bordje ‘commerciële binnendienst’ in de lucht. Ook hier zijn mijn werkzaamheden gevarieerd: van het afhandelen van offertes tot facturatie, inkopen, agendaplanning, bijeenkomsten en veel taken rondom de inrichting en ondersteuning van de projectadministratie.

Voor Meer Bewegen voor Ouderen ondersteun ik de adviseurs Simone en Maria, verzorg ik de administratie van de opleiding en de bijscholingen en heb ik de website www.mbvo.nl onder mijn hoede.

Als erkend leerbedrijf bieden wij ook stageplekken aan. Ik begeleid de studenten van Vista Collega van de opleiding office en management support elke stageperiode weer met veel plezier. Juist deze variatie en hectiek is mij op het lijf geschreven en geeft mij elke dag nieuwe energie in onze prettige en sportieve omgeving.

Privé hou ik van dezelfde reuring en afwisseling: naast sport (zwemmen, fitness, wandelen, yoga en trouw Fortuna-supporter) kan ik me volledig ontspannen met kokkerellen: hoe meer drukte overdag, hoe meer gangen er in de avonduren op tafel komen, tot groot plezier van mijn bourgondisch ingestelde familie en vriendenkring. Op mijn vrije momenten zoeken wij graag het gezelschap van vrienden en genieten we van een mooi glas wijn of een lekker gekoeld pilsje onder het genot van een hapje, in de Limburgse heuvels, aan het Noordzeese strand of in een mooie Europese stad. Elke 3 weken fiets ik naar onze mooie bibliotheek in de Ligne, waar ik mij helemaal kan verliezen in een goede thriller: een écht papieren boek brengt mij naast spanning en sensatie ook ontspanning en rust.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief