U zoekt op {{ keyword }}:

Aandacht voor de Open Club mentaliteit in Dagblad de Limburger

Auteur: Cristan Segers - Senior adviseur Sport en Bewegen

 

Twitter: @segerscristan

Klik hier voor mijn volledige profiel

Op 22 mei gaf Dagblad de Limburger uitgebreid aandacht aan het succes dat de Open Club-mentaliteit gebracht heeft in Schinnen. Adviseur Cristan Segers van Huis voor de Sport fungeerde als procesbegeleider bij het creëren van meer samenwerking tussen de zes sportclubs die gebruik maken van het sportterrein Park de Oirsprong. Onder het motto “Change before you have to” werd gekeken naar het gezamenlijk inkopen en organiseren van energie-inkoop, sponsoring, abonnementen en toernooien.

 

In het verkennend voortraject dat anderhalf jaar duurde zijn de eerste stappen genomen tot intensievere samenwerking, wat geleid heeft tot een eerste kostenbesparing van 1.500,- euro , maar het einde is nog lang niet in zicht. De verschillende verenigingen die nu samen zitting nemen in een nieuw opgezette stichting hebben de smaak te pakken, en gaan voor méér samenwerking.   

 

Meer weten? Lees het volledige artikel in Dagblad de Limburger van 22 mei (ook beschikbaar via de digitale versie hier) of neem contact op met adviseur Cristan Segers via c.segers@huisvoordesport.org. Meer weten over Open Club Limburg? Bezoek www.openclublimburg.nl.

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory