U zoekt op {{ keyword }}:

Blog: 2018 - een jaar vol in beweging

"Team NL behaalt minimaal negen gouden plakken op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang in februari. Max Verstappen wint vijf grand prixs en Tom Dumoulin neemt de absolute koppositie in het wielerpeloton. Drie Limburgse voetbalclubs spelen ook in het nieuwe seizoen op eredivisieniveau. Vier nieuwe Limburgse Open Club omgevingen van samenwerkende (sport)verenigingen. Meer respect op en naast het sportveld en een veilig sportklimaat, vooral voor onze kinderen. Een betaalbaar sport- en beweegaanbod voor gehandicapten, senioren en chronisch zieken en een uniek sport- en beweegprogramma op een actief Tom Dumoulin Bike Park."

 

... heerlijk om zo onder de kerstboom te dromen over de mogelijke ontwikkelingen van  top- en breedtesport in Limburg. Niets is zo onvoorspelbaar als sport, dus de sportieve successen voor 2018 staan nog in de sterren geschreven. Wij kijken in ieder geval met veel plezier én gezonde (wedstrijd)spanning naar het sportjaar 2018! 

 

Eén droom komt in ieder geval uit . Vanaf 1 april is Huis voor de Sport Limburg samen met de Limburgse sporttakplatforms Handbal, Paardensport en Cycling gehuisvest op de Sportzone in Sittard-Geleen. Het Jeugdsportfonds, Basissport Limburg, ODS, KNVB en het infocentrum Sportzone verhuizen met ons mee. Je vindt ons vanaf 1 april tegenover het Tom Dumoulin Bike Park met uniek zicht op deze veilige wieleromgeving.. Heel veel sport onder één dak!

 

“Sport is machtig om te doen en prachtig om naar te kijken”, aldus Erica Terpstra en daar sluit ik me volledig bij aan. 

Fijne feestdagen en een sportief 2018!

 

Jack Opgenoord
Directeur Huis voor de Sport Limburg

Auteur: Jack Opgenoord - Directeur

 

Twitter: @opgenoord

Klik hier voor mijn volledige profiel

Contactpersoon

Jack Opgenoord - Directeur neem gelijk contact met mij op VIA:

046 - 477 05 90

mail: j.opgenoord@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory