U zoekt op {{ keyword }}:

Dag van de Mijnfietsroutes op 17 juni

Auteur: Milan van Wersch - Adviseur Sport en Bewegen/Manager Limburg Cycling

 

Twitter: @MilanvanWersch / LinkedIn: Milan van Wersch

Klik hier voor mijn volledige profiel

In 2015 vond het Jaar van de Mijnen plaats, waaraan sport nadrukkelijk een bijdrage aan heeft geleverd. Op verzoek van het Jaar van de Mijnen riep Huis voor de Sport Limburg alle partijen bij elkaar om te komen tot een prachtige brochure  "Mijnfietsroutes" met ruim 125 km fietsroutes, verdeeld over vier trajecten en langs 71 bezienswaardigheden in Limburg.

 

Dit jaar zal er op zaterdag 17 juni zowel in de voormalig Oostelijke- als de voormalige Westelijke Mijnstreek onder begeleiding van een gids gefietst gaan worden langs deze zeer bijzondere ‘Mijnpunten’. Er kan gestart worden vanaf het

Nederlands Mijnmuseum in Heerlen of de Heemkundevereniging Geleen. Deelname kost € 4,-, waarbij elke deelnemer ook een exemplaar van de brochure "Mijnfietsroutes" zal ontvangen.

 

Meer informatie of direct aanmelden voor deze begeleide fietstocht kan via http://www.vvvzuidlimburg.nl/agenda/detail/dag-van-de-mijnfietsroutes/67108/ . Meer weten over dit project? Bekijk de projectpagina of neem contact op met adviseur Milan van Wersch.

Contactpersoon

Milan van Wersch - Adviseur Sport en Bewegen/Manager Limburg Cycling neem gelijk contact met mij op VIA:

06 - 31 044 937

mail: m.vanwersch@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory