U zoekt op {{ keyword }}:

Is jouw vereniging klaar voor de privacywet?

De nieuwe AVG, oftewel de Algemene Verordening Gegevensbescherming gaat in op 25 mei 2018. Is jullie vereniging er al klaar voor?

 

Tijd om aan de slag te gaan
Met een AVG-roadshow attenderen wij in bijna alle Limburgse gemeenten de sport-, cultuur- en overige verenigingen (en stichtingen) op de risico's en verplichtingen van de AVG-wet. Inmiddels zijn er al meer dan 25 informatiebijeenkomsten ‘Is uw vereniging AVG-proof?’ gepland. Informeer bij jouw gemeente of én wanneer er zo'n AVG-bijeenkomst in jouw gemeente plaatsvindt.

 

Gebruik het stappenplan
Op die bijeenkomst wordt een eenvoudig AVG-stappenplan toegelicht. Met dit online stappenplan kan jouw vereniging zelf aan de slag om de nieuwe AVG-wetgeving te implementeren. Ondersteuning tijdens het uitvoeren van de stappen is via deze tool ook mogelijk. Na het afronden van alle stappen is je vereniging AVG-proof en ontvang je een certificaat.

 

Bestel het stappenplan
Dit stappenplan wordt door Provincie Limburg aan alle Limburgse verenigingen gratis beschikbaar gesteld. Elke vereniging in Limburg kan via www.hvdsl.nl/avg het stappenplan bestellen. Doe er je voordeel mee.

 

Download de Presentatie AVG workshop

Presentatie AVG workshop

Auteur: Joseph Majoie - Verenigingsadviseur

 

Klik hier voor mijn volledige profiel

Contactpersoon

Joseph Majoie - Verenigingsadviseur neem gelijk contact met mij op VIA:

046 - 477 05 90

mail: j.majoie@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory