U zoekt op {{ keyword }}:

Limburg Cycling stelt manager aan

De onlangs opgerichte Stichting Limburg Cycling heeft Milan van Wersch (36 jaar) aangesteld als manager. Per 1 januari 2017 zal hij beginnen met zijn werkzaamheden. 

Van Wersch is geen onbekende in de Limburgse sport- en wielerwereld. Als adviseur bij het Huis voor de Sport Limburg heeft hij de afgelopen jaren gewerkt aan vele wielerprojecten waaronder het WK Wielrennen 2012, de realisatie van Veilige Wieleromgevingen en de oprichting van het RTC wielrennen en Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg. De afgelopen jaren was hij tevens coördinator voor de Limburgse wielertoertochten.

Bestuurslid Norbert Poels van de Stichting Limburg Cycling is uitermate verheugd met de aanstelling van Van Wersch. “Met Milan hebben we een zeer kundig manager gevonden met een uitgebreid netwerk. Hij heeft kennis van diverse disciplines van de wielerwereld. Kan verbindingen leggen met andere sporten én heeft een goede relatie met de overheden in Limburg en de Euregio. Hij is de bruggenbouwer die we nodig hebben tussen de verschillende partijen binnen de Limburgse Wielerwereld. Wij zijn ervan overtuigd dat hij op uiterst professionele wijze de grote diversiteit aan werkzaamheden als Manager Limburg Cycling weet uit te voeren”.

De Stichting Limburg Cycling is het resultaat van de Provinciale opdracht om een zogeheten ‘sporttakplatform’ voor de wielersport op te richten. De stichting heeft tot doel om meer samenhang in de Limburgse wielersport te creëren. De afgelopen maanden heeft de stichting gewerkt aan de formele oprichting en het neerzetten van een structuur. Ook zijn reeds vele ondersteuningsverzoeken voor 2017 in behandeling genomen en is een jaarplan voor 2017 uitgewerkt. Begin december 2016 organiseert de Stichting Limburg Cycling een startbijeenkomst voor alle stakeholders waar de manager en het bestuur voorgesteld worden en een toelichting wordt gegeven op de plannen, werkwijze en activiteiten voor 2017.

Auteur: Jorg Eijssen - Beleidsadviseur

 

Twitter: @JorgEijssen

Klik hier voor mijn volledige profiel

Contactpersoon

Milan van Wersch - Adviseur Sport en Bewegen/Manager Limburg Cycling neem gelijk contact met mij op VIA:

06 - 31 044 937

mail: m.vanwersch@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory