U zoekt op {{ keyword }}:

Loop met je dokter: zaterdag 29 september

Auteur: -

 

Klik hier voor mijn volledige profiel

“Loop met je dokter” is précies wat de naam doet vermoeden: een wandeling van patiënten met hun artsen, familie en vrienden. Op die dag ontmoeten patiënten en hun artsen elkaar eens op een andere, informele manier waarbij de artsen het belang van een gezonde levensstijl laten zien door zelf het goede voorbeeld te geven. Ook mensen die gewoon van wandelen houden en onderzoek naar hart- en vaatziekten belangrijk vinden doen mee. Het betreft een sponsorwandeltocht, waarbij men kan kiezen om 5 kilometer of 10 kilometer mee te lopen

 

Deze feestelijke editie start en finisht dit jaar bij de Withuishof (Amby) in Maastricht, daar wordt door burgemeester Penn-Te Strake rond 13.00 uur het startschot gegeven. Daarna vertrekken de  teams door de mooie velden richting Bemelen waar in het gemeenschapshuis de lunch wordt genuttigd.

 

Loop met je dokter brengt geld bijeen voor medisch wetenschappelijk onderzoek op het gebied van hart- en vaatziekten in Limburg. Dit jaar hoopt de organisatie door sponsoring, donaties, inschrijfgelden en lotenverkoop een bedrag van € 50.000 bij elkaar te kunnen brengen.

 

Wil je meelopen? Kijk dan op www.loopmetjedokter.nl en schrijf je in bij een van de teamcaptains. Kun je niet meelopen, maar wil je Loop met je dokter wel steunen? Koop dan loten of doneer online en maak kans op mooie prijzen. Met de loten steun je tevens medisch wetenschappelijk onderzoek in Limburg!

 

www.loopmetjedokter.nl

www.hflhartenvaatziekten.nl

 

Contactpersoon

- neem gelijk contact met mij op VIA:

mail:

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory