U zoekt op {{ keyword }}:

Miniconferentie Sport & Leefbaarheid (Beesel)

Op dinsdagavond 14 juni houden voetbalvereniging Bieslo en korfbalvereniging ROKA uit Beesel een miniconferentie Sport en Leefbaarheid. Hoe verbinden twee verenigingen de rol van sport met leefbaarheid? En hoe hebben twee verenigingen samen gezorgd voor nieuw sportaanbod in hun gemeente? Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor deze conferentie. Meld u dus snel aan! 

 

Op dinsdagavond 14 juni houden voetbalvereniging Bieslo en korfbalvereniging ROKA uit Beesel een miniconferentie Sport en Leefbaarheid in Sport- en Spelcentrum de Solberg. 'Hoe verbinden twee verenigingen de rol van sport met leefbaarheid?'

 

Voetbalvereniging Bieslo en korfbalvereniging ROKA realiseerden in de gemeente Beesel een nieuwe accommodatie: Sport- en Spelcentrum de Solberg. Eerst waren alleen de voetbalvereniging en de korfbalvereniging op het sportpark gehuisvest. Maar nu is er ook een jeu-de-boulesbaan en een beugelbaan. Daarnaast is er een Wandel Centrum dat vertrekpunt is voor veel wandelaars en kan men in het sportpark terecht voor bootcamplessen. De nieuwe accommodatie en sporten zijn mogelijk gemaakt door instemming van de gemeente Beesel, financiële ondersteuning vanuit de landelijke subsidieregeling Sportimpuls en projectmatige ondersteuning door Huis voor de Sport Limburg.

 

Tijdens de miniconferentie vertellen voetbalvereniging Bieslo en korfbalverening ROKA hoe zij nieuw sportaanbod ontwikkelden in Beesel. Welke obstakels hebben ze overwonnen? En welke uitdagingen zijn ze aangegaan? Klik hier voor het volledige programma en de online uitnodiging.

 

Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor de miniconferentie 'Sport en Leefbaarheid'  op dinsdag 14 juni. U kunt zich nog aanmelden door te mailen naar info@huisvoordesport.org, onder vermelding van 'Miniconferentie Sport en Leefbaarheid'. Vermeld in de e-mail ook uw naam. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging. Deelname aan deze avond is gratis. 

Auteur: -

 

Klik hier voor mijn volledige profiel

Contactpersoon

Piet Bogers - Verenigingsadviseur neem gelijk contact met mij op VIA:

046 - 477 05 90

mail: p.bogers@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory