U zoekt op {{ keyword }}:

Opleiding sport- en beweegleider senioren

Huis voor de Sport Limburg organiseert in 2017 weer de deeltijdopleiding Sport- en beweegleider senioren. De opleiding  start op 10 maart 2017. Aanmelden is vanaf nu mogelijk!

“Goed opgeleide, deskundige lesgevers zijn de belangrijkste succesfactor van het Sport en bewegen voor senioren, het MBvO en MBvCZ.”

Heeft u interesse in de opleiding Sport- en beweegleider senioren? Vul dan het voorlopig aanmeldingsformulier in en stuur dit uiterlijk woensdag 1 februari 2017 per e-mail via info@huisvoordesport.org of per post naar Huis voor de Sport Limburg. Voor meer informatie over de opleiding klik hier.

Waarom is de opleiding belangrijk?
Wekelijks sporten in Limburg meer dan 23.000 50-plussers verdeeld over zo’n 1.500 seniorensportgroepen. Door de vergrijzing zal het aantal 50-plussers in Limburg de komende jaren verdubbelen.

De nieuwe generatie ouderen is actief en wil blijven bewegen. Daarnaast is er ook een inactieve, soms zelfs kwetsbare groep ouderen voor wie bewegen essentieel is. Bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid, maar is ook van invloed op het sociaal welzijn en de kwaliteit van leven. Beide doelgroepen hebben specifieke wensen en behoeften. Het is belangrijk dat het sport- en beweegaanbod aansluit bij deze wensen en behoeften. Het doel is dat de doelgroep zo lang mogelijk blijft bewegen, waardoor zij zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven functioneren. Goed opgeleide, deskundige lesgevers zijn daarbij de belangrijkste succesfactor.

Heeft u vragen over de opleiding? Neem dan contact op met Simone Gerono.

Auteur: -

 

Klik hier voor mijn volledige profiel

Contactpersoon

Simone Gerono - Adviseur Sport en Bewegen neem gelijk contact met mij op VIA:

06 - 31 044 933

mail: s.gerono@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory