U zoekt op {{ keyword }}:

Nominatie stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2017 voor Limburgse Tineke Wilms

Auteur: Simone Gerono - Adviseur Sport en Bewegen

 

Twitter: @SimoneGerono

Klik hier voor mijn volledige profiel

Tineke Wilms (Gemeente Maasgouw) heeft de nominatie voor de Stimuleringsprijs buurtsportcoach & combinatiefunctionaris 2017 namens de regio Zuid binnengesleept. Deze stimuleringsprijs is bedoeld voor een buurtsportcoach of combinatiefunctionaris die zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Voor de Stimuleringsprijs 2017 is gekozen voor het thema: de verbinding met zorg en/of welzijn. De nominatie voor Tineke werd o.a. verzorgd door MSM Maasgouw. Ze strijdt in de komende weken tegen de genomineerden uit de drie overige regio's: Idzard Pruiksma (regio Noord), Timo Riphagen (regio Oost) en Ron Gravemaker (regio West).

 

Tineke is als beweegcoach de spil tussen kwetsbare inwoners, de eerstelijnszorg en (commerciële) sport- en beweegaanbieders. Tineke zet altijd de mens en de kwaliteit van leven centraal en zet bewegen en gezonde leefstijl hierbij in als middel. Ze werkt volgens de uitgangspunten van positieve gezondheid en heeft hiermee ruim 90% van de inactieve mensen die zij heeft begeleid structureel in beweging gekregen. Naast deze 1-op-1 begeleiding is ze ook zeer sterk in het verbinden en creëren van draagvlak op zowel uitvoerend als beleidsmatig en politiek niveau.

 

De volgende stap is dat van alle vier de genomineerde buurtsportcoaches een filmpje gemaakt wordt. Dit filmpje wordt van 13-20 juni vertoond op www.sportindebuurt.nl. Van 13 juni t/m 20 juni (tot 17.00 uur, tijdens de Buurtsportcoachdag) kun je je stem uitbrengen op één van de vier genomineerden. De Stimuleringsprijs wordt uitgereikt tijdens de Buurtsportcoachdag in Almere op 20 juni. 

Contactpersoon

Simone Gerono - Adviseur Sport en Bewegen neem gelijk contact met mij op VIA:

06 - 31 044 933

mail: s.gerono@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory