U zoekt op {{ keyword }}:

Park de Oirsprong (Schinnen) ontvangt predicaat Open Club Limburg

Op donderdag 22 juni heeft de initiatiefgroep van Park de Oirspong in Schinnen het predicaat ‘Open Club Limburg’ in ontvangst mogen nemen. Zes verenigingen, samen goed voor drieduizend leden, pakken zich samen. Zo ontstaat in de gemeente Schinnen één groot ontmoetingscentrum voor sport en cultuur, gevestigd op Park de Oirsprong.

 

De ontwikkelingen in Schinnen sluiten nauw aan op de filosofie van Open Club Limburg, welke omschrijft dat (sport)verenigingen door samen te werken met elkaar, maar ook met andere maatschappelijke instellingen, van elkaar kunnen leren, meer voor elkaar kunnen betekenen en uiteindelijk succesvoller kunnen zijn. Daarbij worden sportaccommodaties en faciliteiten zoveel mogelijk met elkaar gedeeld en wordt er door nauwe samenwerking voordeel behaald bij inkoop en organisatie. We zien in Park de Oirsprong een uniek project in de gemeente Schinnen dat zorgt voor verbinding, verrijking en vereniging en daarmee met recht het predicaat ‘Open Club Limburg’ verdient.

 

Meer weten of zelf een Open Club worden? Lees het nieuwsbericht op http://www.openclublimburg.nl/park-oirsprong-schinnen-ontvangt-predicaat-open-club-limburg/ of neem contact op met Cristan Segers via c.segers@huisvoordesport.org

Auteur: Cristan Segers - Senior adviseur Sport en Bewegen

 

Twitter: @segerscristan

Klik hier voor mijn volledige profiel

Contactpersoon

Cristan Segers - Senior adviseur Sport en Bewegen neem gelijk contact met mij op VIA:

06 - 31 044 927

mail: c.segers@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory