U zoekt op {{ keyword }}:

Regionale netwerkbijeenkomst voor lesgevers

Graag nodigen wij alle lesgevers van Sport en bewegen voor senioren, MBvO en MBvCZ in Limburg uit om deel te nemen aan één van de drie regionale netwerkbijeenkomsten die Huis voor de Sport Limburg in juni 2016 organiseert. Samen met u willen we het seizoen 2015-2016 afsluiten en vooruit kijken naar het nieuwe seizoen.

De regionale netwerkbijeenkomsten organiseren we bij u in de buurt en er is gelegenheid voor ontmoeting met uw collega’s. Tijdens de netwerkbijeenkomsten delen we de resultaten van het onderzoek (2015) naar de ervaringen, wensen en behoeften van lesgevers en organiserende instanties van het Sport en bewegen voor senioren, MBvO en MBvCZ in Limburg. Naar aanleiding van deze resultaten gaan we opnieuw met elkaar in gesprek over de toekomst van het sport- en beweegaanbod voor de doelgroep.

 

Uit het onderzoek komt naar voren dat lesgevers en organiserende instanties, de geringe aanwas van (jonge) senioren en het teruglopend aantal deelnemers, als grootste knelpunten ervaren. Er is een grote behoefte aan ondersteuning bij de werving van nieuwe deelnemers. In de netwerkbijeenkomsten wordt één van de knelpunten bij het bereiken van de doelgroep nader toegelicht: laaggeletterdheid is een veel groter probleem dan gedacht en heeft grote invloed op de participatie.

 

Programma

  • Ontvangst met koffie/thee en vlaai (middag) of soep en een broodje (avond).
  • Ivette Sprooten, Specialist Laaggeletterdheid bij Cubiss, laat u kennis maken met laaggeletterdheid en de invloed hiervan op participatie.
  • Huis voor de Sport Limburg presenteert de resultaten van het onderzoek ‘Sport en bewegen voor senioren, MBvO en MBvCZ’ (2015) en gaat met u in gesprek over de toekomst van het sport- en beweegaanbod voor senioren in Limburg.

Reserveer in uw agenda

  • Vrijdag 10 juni van 13.30 – 17.00 uur in de regio Zuid-Limburg (Houthem)
  • Woensdag 15 juni van 18.00 – 21.30 uur in de regio Midden-Limburg (Heel)
  • Woensdag 22 juni van 13.30 – 17.00 uur in de regio Noord-Limburg (Venray)

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de netwerkbijeenkomst in uw regio door vóór woensdag 1 juni 2016 te mailen naar info@huisvoordesport.org onder vermelding van ‘Regionale bijeenkomst Sport en bewegen voor senioren, MBvO en MBvCZ in Limburg’. Vermeld in de e-mail uw naam en de sessie (datum en regio) waaraan u wilt deelnemen.

 

Bent u verhinderd op de datum van de klankbordsessie in uw regio, dan is het ook mogelijk om in een andere regio deel te nemen. Deelname is gratis. U ontvangt minimaal één week voorafgaand aan de bijeenkomst een bevestiging per e-mail.

We ontmoeten u graag op een van de drie netwerkbijeenkomsten. Tot dan!

Auteur: -

 

Klik hier voor mijn volledige profiel

Contactpersoon

Simone Gerono - Adviseur Sport en Bewegen neem gelijk contact met mij op VIA:

06 - 31 044 933

mail: s.gerono@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory