U zoekt op {{ keyword }}:

Sportimpuls 2017

Terugblik op een succesvolle sportimpuls aanvraagperiode: intensieve begeleiding van 14 aanvragen

"Limburg in beweging dankzij de Sportimpuls!"

Van 9 januari 2017 tot 23 februari 2017 konden lokale sport- en beweegaanbieders zoals sportverenigingen, maar ook fitnesscentra, loopgroepen, ouderencentra en sportscholen weer een Sportimpulsaanvraag indienen. 

 

De Sportimpuls is een landelijke subsidieregeling die lokale sport- en beweegaanbieders financieel ondersteunt bij het opstarten en aanbieden van diverse activiteiten om meer mensen langdurig te laten sporten en bewegen. Het gaat om mensen die niet of nauwelijks sporten en bewegen of daarmee dreigen te stoppen.

 

Er waren dit jaar een aantal veranderingen in de aanvraagprocedure, waaronder een vereiste van eigen co-financiering. Huis voor de Sport was betrokken bij 14 sportimpuls aanvragen: bij een aantal aanvragen omvatte dit een zeer intensief proces, bij enkele anderen is er op afstand geadviseerd. Van de 14 aanvragen zijn er acht aanvragen gedaan binnen Sportimpuls, drie voor "Kinderen Sportief op gewicht" en drie voor de impuls "jeugd in lage inkomensbuurten".  In de zomerperiode van 2017 worden de toekenningen verwacht.

 

Meer weten over de sportimpuls of de ondersteuning die Huis voor de Sport kan verzorgen bij subsidieaanvragen? Neem dan contact op met adviseur Sport, Bewegen en Gezondheid Simone Gerono

 


Terugblik resultaat Sportimpuls 2016

Maar liefst twee projecten RealFit, drie Sportdorpen, twee projecten voor mensen met een beperking en een walking football project zijn vorig jaar toegekend. Voor deze projecten kwam meer dan een half miljoen euro subsidie naar Limburg!

Lees verder over de Sportimpuls:

-Sport in de buurt
-ZonMw (de subsidieverstrekker)

Auteur: -

 

Klik hier voor mijn volledige profiel

Contactpersoon

Simone Gerono - Adviseur Sport en Bewegen neem gelijk contact met mij op VIA:

06 - 31 044 933

mail: s.gerono@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory