U zoekt op {{ keyword }}:

Sportweek Nieuwenhagen groot succes!

Op initiatief van SVN Landgraaf werd in de herfstvakantie de Sportweek Nieuwenhagen georganiseerd. Het was een groot succes!

 

Maandag 15 oktober gaf Nathan Rutjes samen met wethouder Janssen de aftrap voor de feestelijke sportweek in Nieuwenhagen. Een week lang konden inwoners van Nieuwenhagen gratis kennismaken met verschillende sport- en beweegactiviteiten. Ruim 300 kinderen en volwassenen namen tijdens de sportweek deel aan meer dan 25 sportactiviteiten. En na de sportweek kunnen zij lekker verder sporten: verschillende sportaanbieders hadden aantrekkelijke aanbiedingen om te blijven sporten. 

 

De media besteedde veel aandacht aan Sportweek Nieuwenhagen. Zo maakte RTV Parkstad een reportage van de kick-off van de Sportweek. Kijk de uitzending hier terug vanaf 09:50.

 

Op L1 radio gaf Jorg Smeets een interview. Jorg is vanuit Huis voor de Sport Limburg als adviseur betrokken bij de Sportweek Nieuwenhagen. Jorg Smeets: “Wij zijn tevreden over het aantal deelnemers en nu is het van belang dat die deelnemers natuurlijk blijven bewegen. Het vervolg is dat de lokale sport- en beweegaanbieders n.a.v. dit initiatief drie vervolglessen aanbieden aan alle deelnemers."

 

Luister hier het hele interview terug. 

 

 

Auteur: -

 

Klik hier voor mijn volledige profiel

Contactpersoon

- neem gelijk contact met mij op VIA:

mail:

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory