U zoekt op {{ keyword }}:

Aanmelding voor stimuleringsprijs Buurtsportcoach 2017 is open

Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2017 - aanmelding nu geopend

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2017 is bedoeld voor een buurtsportcoach of combinatiefunctionaris die zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Voor de Stimuleringsprijs 2017 is gekozen voor het thema: de verbinding met zorg en/of welzijn. Het gaat hierbij met nadruk om de rol die de buurtsportcoach speelt en de dingen die hij of zij doet om de verbinding met zorg of welzijn te maken of verbeteren. De Stimuleringsprijs gaat dus niet over een goed project of succesvol aanbod.

 

Beoordeling in vier regio’s
De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2017 kent evenals vorig jaar een regionale voorronde en vervolgens een landelijke stemming. De inzendingen die tot en met maandag 15 mei binnenkomen, worden direct doorgestuurd naar een van de vier onderstaande regio’s:

• Noord: provinciale sportorganisaties van Groningen, Friesland en Drenthe
• West: provinciale sportorganisaties van Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht 
• Oost: provinciale sportorganisaties van Overijssel, Gelderland en Flevoland
• Zuid: provinciale sportorganisaties van Limburg, Noord-Brabant en Zeeland

 

In deze regio’s wordt een winnaar gekozen door de betreffende provinciale sportorganisaties op basis van een landelijke richtlijn met beoordelingscriteria. De vier regionale winnaars worden na 30 mei bekend gemaakt. Als prijs voor het winnen van de regionale voorronde wordt er een filmpje gemaakt van de buurtsportcoaches en hun activiteiten. Deze filmpjes worden vanaf 13 juni vertoond op de website www.sportindebuurt.nl en onder de aandacht gebracht via o.a. social media. Tussen 13 juni en 20 juni kan gestemd worden op een van de vier buurtsportcoaches, waarna de winnaar bekend gemaakt wordt tijdens de Buurtsportcoachdag. Deze dag vindt dit jaar plaats op dinsdag 20 juni tussen 14.30 uur en 20.00 uur in Topsportcentrum Almere. 

 

Ken jij een buurtsportcoach die deze prijs verdient en wiens werkwijze we absoluut onder de aandacht moeten brengen? Meld hem of haar dan aan voor de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2017. Meer informatie of direct aanmelden kan via de website www.sportindebuurt.nl

 

Auteur: -

 

Klik hier voor mijn volledige profiel

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2017 is bedoeld voor een buurtsportcoach of combinatiefunctionaris die zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Voor de Stimuleringsprijs 2017 is gekozen voor het thema "verbinding met zorg en/of welzijn". Het gaat hierbij met nadruk om de rol die de buurtsportcoach speelt en de dingen die hij of zij doet om de verbinding met zorg of welzijn te maken of verbeteren. De Stimuleringsprijs gaat dus niet over een goed project of succesvol aanbod.

 

Beoordeling in vier regio’s
De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2017 kent evenals vorig jaar een regionale voorronde en vervolgens een landelijke stemming. De inzendingen die binnenkomen in de aanmeldperiode (tot en met maandag 15 mei), worden direct doorgestuurd naar een van de vier onderstaande regio’s:

• Noord: provinciale sportorganisaties van Groningen, Friesland en Drenthe
• West: provinciale sportorganisaties van Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht 
• Oost: provinciale sportorganisaties van Overijssel, Gelderland en Flevoland

• Zuid: provinciale sportorganisaties van Limburg, Noord-Brabant en Zeeland

 

In deze regio’s wordt een winnaar gekozen door de betreffende provinciale sportorganisaties op basis van een landelijke richtlijn met beoordelingscriteria. De vier regionale winnaars worden na 30 mei bekend gemaakt. Als prijs voor het winnen van de regionale voorronde wordt er een filmpje gemaakt van de buurtsportcoaches en hun activiteiten. Deze filmpjes worden vanaf 13 juni vertoond op de website www.sportindebuurt.nl en onder de aandacht gebracht via o.a. social media. Tussen 13 juni en 20 juni kan gestemd worden op een van de vier buurtsportcoaches, waarna tijdens de Buurtsportcoachdag de prijsuitreiking plaatsvind. Deze dag vindt dit jaar plaats op dinsdag 20 juni tussen 14.30 uur en 20.00 uur in Topsportcentrum Almere.

 

Ken jij een buurtsportcoach die deze prijs verdient en wiens werkwijze we absoluut onder de aandacht moeten brengen? Meld hem of haar dan aan voor de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2017. Meer informatie over de aanmeldprocedure en direct aanmelden kan via de website www.sportindebuurt.nl.

Contactpersoon

- neem gelijk contact met mij op VIA:

mail:

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory