U zoekt op {{ keyword }}:

Workshop Crowdfunding

Op donderdagavond 23 juni geeft Huis voor de Sport Limburg de workshop 'Crowfunding, hoe benut je deze kans?' in Sittard. Er kunnen slechts vijftien verenigingen/organisaties deelnemen aan deze workshop. Schrijf je dus snel in!

Op donderdagavond 23 juni geeft Huis voor de Sport Limburg de workshop 'Crowfunding, hoe benut je deze kans?' Steeds vaker passen we crowdfunding toe om accommodaties, materialen of duurzaamheidsmaatregelen gefinancierd te krijgen. Het stimuleert een aanpak waarbij initiatiefnemers niet alleen geld inzamelen. Maar ze bouwen ook actief betrokken communities op. 

 

Ook binnen de sportsector groeit crowdfunding enorm. na een crowdfunding campagne zijn steeds meer financiers bereid om een bijdrage te leveren, omdat:

  • je laat zien hoe groot je netwerk is;
  • je een ondernemende houding toont;
  • je zeker weet dat er draagvlak is voor initiatief, er betrokkenheid is en dat mensen iets over hebben om het project te laten slagen;
  • je transparant maakt waar het geld naartoe gaat;
  • er informele controle is op de uitvoering van het project door buren, vrienden, familie en trouwe fans die het project stimuleren;
  • je vaak een nieuwe groep mensen bereikt.

In totaal kunnen er vijftien verenigingen/organisaties deelnemen aan de workshop 'Crowdfunding, hoe benut je deze kans?' op donderdagavond 23 juni. Er is plek voor twee personen per vereniging/organisatie. Tijdens de workshop bespreken we de volgende punten:

  • Wat is crowdfunding en wat bepaalt het succes?
  • Waarom biedt crowdfunding ook voor jouw organisatie kansen?
  • Hoe zet je crowdfunding effectief in binnen jouw vereniging?

Datum: dinsdag 23 juni 2016
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Mercator 1, Sittard
Kosten: € 60,- per vereniging/organisatie


De workshop wordt gegeven door Peter Verbraak van Sponsorvisie. In 2010 startte hij SponsorVisie met als doel sponsoring van lokale sportverenigingen te veranderen. Vervolgens introduceerde hij in 2014 Crowdfunding voor Clubs waarmee inmiddels een groot aantal sportorganisaties succesvol geld heeft opgehaald.

 

U kunt zich nog inschrijven tot vrijdag 10 juni. Stuur een mail naar onze adviseur Cristan Segers: c.segers@huisvoordesport.org.

Auteur: -

 

Klik hier voor mijn volledige profiel

Contactpersoon

Cristan Segers - Senior adviseur Sport en Bewegen neem gelijk contact met mij op VIA:

06 - 31 044 927

mail: c.segers@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory