U zoekt op {{ keyword }}:

Succesvolle workshop Open Club Crowdfunding

Op donderdag 23 juni hebben diverse clubs deelgenomen aan de workshop Crowdfunding in het kader van Open Club Limburg Crowdfunding. Veel clubs zijn opzoek naar nieuwe financieringsmiddelen. Tijdens de workshop hebben zij geleerd welke vormen van crowdfunding er zijn en hoe ze zelf de eerste stappen kunnen zetten.

Op donderdag 23 juni hebben diverse clubs deelgenomen aan de workshop Crowdfunding in het kader van Open Club Limburg Crowdfunding. Veel Limburgse clubs zijn opzoek naar nieuwe financieringsmiddelen. Maar hoe vind je deze?

 

Crowdfunding is een nieuwe manier om gelden te werven voor projecten zoals nieuwe accommodaties, verduurzaamheidsprojecten of extra materiaal voor de vereniging. Tijdens de workshop hebben de deelnemers geleerd welke vormen van crowdfunding er allemaal zijn. Door de kleinschalige opzet was er veel ruimte voor overleg, vragen en interactie met de spreker Peter van Baak en tussen de deelnemers onderling waardoor een aantal initiatieven geholpen zijn met  het vormgeven van hun eerste ideeën rond een crowdfundingcampagne.

 

De vele voorbeelden en het stappenplan hielpen de deelnemers om een goed beeld te krijgen van wat je allemaal met crowdfunding kunt doen en hoe ze zelf de eerste stappen kunnen zetten. 

 

De workshop Crowdfunding is een onderdeel van Open Club Limburg. Is jouw club ook opzoek naar nieuwe financieringsmiddelen? Dan is crowdfunding misschien is voor jouw club. Neem dan contact op met onze adviseur Cristan Segers.

Bekijk ook de Open Club Limburg website op: www.openclublimburg.nl

Auteur: -

 

Klik hier voor mijn volledige profiel

Contactpersoon

Cristan Segers - Senior adviseur Sport en Bewegen neem gelijk contact met mij op VIA:

06 - 31 044 927

mail: c.segers@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory