U zoekt op {{ keyword }}:

Bobsport Limburg campagne

Uit onderzoek is gebleken dat één op de tien bestuurders die vertrekt bij de sportkantine te veel gedronken heeft. Daarom wordt net als in 2015 en 2016 ook in 2017 de Bobsport Limburgcampagne uitgevoerd. Onder het motto 'Scoor eerst een Bob' spoort het campagneteam bezoekers van sportkantines aan alcoholvrij te rijden en met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt.

"De Bobsport Limburg campagne heeft onze leden nog bewuster gemaakt van het gevaar van alcohol in het verkeer." - een kantinebeheerder

Sinds 2015 voert Huis voor de Sport Limburg de Bobsport Limburg campagne uit in opdracht van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg (ROVL). In Noord-Limburg gebeurt dit in samenwerking met Clubtotaal.

 

In 2016 is het Bobsport Limburg campagneteam maar liefst 28 keer ingezet in heel Limburg. Bij elke inzet wordt de sportkantine van de sportclub aangekleed met diverse Bobsportmaterialen en spreekt het campagneteam tijdens een evenement bezoekers aan om een Bobafspraak te maken. Blazen ze na afloop van het evenement een 0.0%? Dan ontvangen ze een Bobgadget, zoals een sleutelhanger en maken ze ook nog eens kans op een gratis ballonvlucht voor 2 personen. Meer weten over de Bobsport Limburg campagne 2016? Bekijk dan de factsheet.

 

Ook dit jaar gaat de Bobsport Limburg campagne gewoon weer verder. Sportverenigingen die willen meedoen, kunnen zich aanmelden via info@huisvoordesport.org. Voor vragen kunt u terecht bij Ruben Smits.

 

Contactpersoon

Ruben Smits - Manager Sportondersteuning neem gelijk contact met mij op VIA:

06 - 19532546

mail: r.smits@huisvoordesport.org

Contactpersoon

Ruben Smits - Manager Sportondersteuning neem gelijk contact met mij op VIA:

06 - 19532546

mail: r.smits@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

NEEM CONTACT OP

Voor al uw vragen, zodat we samen aan iets moois kunnen werken

 

  • Voer uw naam in
  • Voer uw achternaam in
  • Voer uw e-mailadres in

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory