U zoekt op {{ keyword }}:

Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg

Mensen met een beperking sporten minder dan mensen zonder beperking. Om deze doelgroep en alle partijen die erbij betrokken zijn een sportieve steun in de rug te geven, zijn de zeven Midden-Limburgse gemeenten in 2009 gestart met het succesvolle project ‘Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg’ (IKS).

 

 

 

 

“Door regionaal samen te werken creëer je massa en hoeft niet alle kennis bij iedere gemeente aanwezig te zijn.”

De Limburgse gemeenten Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert onderkennen het belang van sport en bewegen voor mensen met een beperking en de noodzaak om de stimulering regionaal zaken op te pakken.

 

Een gespecialiseerde IKS-regioconsulent beantwoordt vragen van sportaanbieders, speciaal onderwijs, zorginstellingen en medewerkers van de gemeenten, helpt bij het opstarten van nieuw sport- en beweegaanbod en brengt partijen (zoals verenigingsbesturen, trainers en mogelijke deelnemers) met elkaar in contact. Daarnaast is er veel aandacht voor deskundigheidsbevordering en kennisdeling.

 

Huis voor de Sport Limburg verzorgt in opdracht van de zeven gemeenten het projectleiderschap van IKS: beleidsontwikkeling, aansturing van de regioconsulent, ambtelijke en bestuurlijke terugkoppeling en financieel-administratieve taken. Neem contact op met Jorg Eijssen.

 

Regioconsulent is Pauline Schrooten. Voor contactgegevens en meer informatie kunt u terecht op de website van Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg.

Contactpersoon

Jorg Eijssen - Beleidsadviseur neem gelijk contact met mij op VIA:

06 - 31 044 935

mail: j.eijssen@huisvoordesport.org

Contactpersoon

Jorg Eijssen - Beleidsadviseur neem gelijk contact met mij op VIA:

06 - 31 044 935

mail: j.eijssen@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

NEEM CONTACT OP

Voor al uw vragen, zodat we samen aan iets moois kunnen werken

 

  • Voer uw naam in
  • Voer uw achternaam in
  • Voer uw e-mailadres in

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory