U zoekt op {{ keyword }}:

RealFit

Bewezen effectief en in heel Nederland in gebruik: de in Limburg ontwikkelde interventie RealFit houdt jongeren op gezond gewicht.

“RealFit staat op de lijst voor de Sportimpuls en is al 99 keer in 40 gemeenten uitgevoerd, waarvan 59 keer in Limburg.”

RealFit is een cursus voor jongeren met (beginnend) overgewicht. Binnen RealFit gaan deze jongeren actief aan de slag in het fitnesscentrum en worden begeleid door een diëtist en een gedragsdeskundige. RealFit is geen streng dieet: het belangrijkste is dat jongeren zich beter gaan voelen. Uit onderzoek blijkt dat jongeren die hebben deelgenomen aan de cursus goede resultaten behalen, zowel op gedragsverandering als op gewichtsreductie: bewezen effectief!

 

Huis voor de Sport Limburg heeft, samen met de GGD Zuid-Limburg en Thuiszorg Westelijke Mijnstreek, de cursus RealFit ontwikkeld en jarenlang begeleid. Inmiddels is de rol van begelieding overgenomen door een landelijke partij: Huis voor Beweging. Kijk op hun website voor meer informatie.

 

RealFit staat op de interventielijst ‘Effectief actief', waardoor dit product mag worden gekozen voor inzet in het kader van subsidie uit de landelijke regeling Sportimpuls.

 

 

Contactpersoon

Simone Gerono - Adviseur Sport en Bewegen neem gelijk contact met mij op VIA:

06 - 31 044 933

mail: s.gerono@huisvoordesport.org

Contactpersoon

Simone Gerono - Adviseur Sport en Bewegen neem gelijk contact met mij op VIA:

06 - 31 044 933

mail: s.gerono@huisvoordesport.org

WILT U FACTS & FIGURES OVER
SPORT EN BEWEGEN IN LIMBURG?

WIJ HEBBEN ALLES VOOR U OP EEN RIJTJE GEZET.

zie alle facts

NEEM CONTACT OP

Voor al uw vragen, zodat we samen aan iets moois kunnen werken

 

  • Voer uw naam in
  • Voer uw achternaam in
  • Voer uw e-mailadres in

PARTNERS

Provincie Limburg
Sportkracht12
Go for Gold
Vereniging Sport en Gemeenten
Staand Goud
The MovieFactory