Bij Huis voor de Sport Limburg vinden we het belangrijk om studenten te faciliteren bij hun studie. En natuurlijk is het hartstikke fijn als studenten met een frisse blik naar onze organisatie kijken! Daarom bieden we vier aanstormende sporttalenten van de Young Talent Academy graag de kans om een marktonderzoek voor ons te doen. Zij stellen zich voor:

Hallo!

Wij zijn Jing Long Weng, Quin Verstegen, Justus van Soest en Kim Monsieur, vier tweedejaars studenten Marketing en Communicatie aan de Young Talent Academy (voorheen Johan Cruyff College) in Nijmegen. Naast onze studie zijn we alle vier fanatieke sporters: Jing en Quin tennissen allebei, Justus is judoka en Kim is alpine skiester.

Als onderdeel van onze opleiding doen we marktonderzoek voor Huis voor de Sport Limburg. Voor het Huis onderzoeken we of Limburgse gemeenten en hun verenigingen behoefte hebben aan een nieuwe dienstverleningsvorm, met de werktitel ‘ClubCoach’. De ‘ClubCoach’ ondersteunt bestuurs- en commissieleden, trainers en coaches van clubs tijdelijk bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Hij steekt de handen uit de mouwen en helpt ze op weg, met als doel dat de vereniging (weer) zelfstandig kan opereren.

Help je mee?

De enquête is inmiddels gesloten.

Start enquête voor verenigingen

Start enquête voor gemeenten

 

 

 

 

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief