Rens Blom zal per 1 september 2019 in dienst treden als Manager Topsport en wordt hiermee ambassadeur voor de Topsport in Limburg. Rens is na een uitgebreide selectie gekozen uit meerdere kandidaten. Zijn ambitie sluit perfect aan bij die van de organisatie: om de topsporter en de talenten verder centraal te zetten. Als ervaringsdeskundige is Rens hiervoor de juiste man. Hij wordt daarmee het aanspreekpunt voor de Topsport in Limburg.

Als voormalig wereldkampioen polsstokhoogspringen is Rens gewend hoge prestaties te leveren. Focus is daarbij de belangrijkste reden van zijn succes geweest. Iets dat Rens graag wil continueren binnen Topsport Limburg. Alles moet om de topsporter en de talenten draaien of zoals hij het zelf zegt: “Ik kijk uit naar een nieuwe uitdaging en ben ontzettend blij om na vier jaar weer op een andere manier de topsport in te gaan”. Rens ziet daarmee een gezond en sterk Topsport Limburg voor zich.

De aanstelling van Rens is voor zowel Topsport Limburg alsook de Sporttakplatforms, NOC*NSF,partners en subsidiënten een belangrijke stap.

Verder kan er vermeld worden dat de reeds in gang gezette intensievere samenwerking met Huis voor de Sport verder vorm gegeven wordt.

Rens Blom (42) is oud-wereldkampioen en meervoudig Nederlands kampioen polsstokhoogspringen. Rens heeft Nederland tweemaal vertegenwoordigd tijdens de Olympische Spelen.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief