Onze partner The MoveFactory (TMF) heeft twee nieuwe vacatures open staan.

Vacature: Combinatiefunctionaris Sport & Onderwijs (32-38 uur)

Voor de uitbreiding van ons team is TMF op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze (sport en onderwijs) professional, die naast de uitvoerende werkzaamheden in het (beweging)onderwijs zich ook vooral wil ontwikkelingen in coördinerende en adviserende werkzaamheden van diverse sport- en beweegprojecten.

Als combinatiefunctionaris Sport en Onderwijs heb je een belangrijke rol in het sport- en onderwijsveld en draagt daarmee bij aan een goede samenwerking tussen diverse partijen. Daartoe verricht je zowel coördinerende als uitvoerende werkzaamheden. Je draagt bij aan de versterking van de kwaliteit van het bewegingsonderwijs in het basisonderwijs door middel van het coachen van groepsdocenten en coördineert daarnaast diverse andere beweegprogramma’s.

Ben jij die sportprofessional met ambitie tot verbreding en verdieping van je carrière?

Bekijk dan hier de volledige vacature.

 

Vacature: Combinatiefunctionaris / Adviseur verenigingen (20-38 uur)

Als Combinatiefunctionaris / Adviseur verenigingen werk je hoofdzakelijk als verenigingsondersteuner bij The MoveFactory.  Als verenigingsondersteuner in de gemeente Landgraaf en gemeente Kerkrade heb je een cruciale en verbindende rol in het dynamische speelveld van sport en bewegen waarin sportverenigingen een belangrijke rol spelen.

Daarnaast wordt je bij partnerorganisatie Huis voor de Sport Limburg als adviseur ingezet, binnen diverse (verenigings)vraagstukken- en projecten.

Ben jij die sportprofessional met ambitie tot verbreding en verdieping van je carrière?

Lees dan hier snel meer.

 

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief