In ons clubhuis vind je partijen die op provinciaal, regionaal en lokaal niveau gezondheid, vitaliteit en sport stimuleren. Met z’n allen werken we aan de ontwikkeling van breedte- en topsport, sportevenementen en andere (sportieve) activiteiten die maatschappelijke waarde in Limburg toevoegen. Ons clubhuis is dus een plek voor ons, maar ook voor onze partners. Op die manier zijn we onze eigen open club met een gezamenlijk doel: een vitale Limburgse samenleving!

In ons clubhuis zijn gevestigd:

Bijzonder in Beweging

Bijzonder in Beweging brengt in Limburg wekelijks 600 mensen met een verstandelijke en/of meervoudige handicap in beweging.

Iedereen Kan Sporten Limburg

Mensen met een beperking sporten minder vaak dan mensen zonder beperking. Zonde, want sporten is voor hen minstens zo belangrijk.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Ouders die niet voldoende financiële middelen hebben om hun kinderen te laten sporten, kunnen bij Jeugdfonds Sport & Cultuur Limburg terecht.

Limburg Cycling

Het doel van Stichting Limburg Cycling is om het Limburgs Wielerplan 2015 – 2020 uit te voeren en om meer samenhang in de Limburgse wielersport te creëren.

Limburg Handbal

Platform Limburg Handbal 2.0 wil dat de Limburgse handbalsport toekomstproof is. Ze voeren jaarlijks projecten uit met en voor handbal in Limburg.

NOC*NSF

Door optimale sportomstandigheden te genereren voor iedereen in Nederland, wil NOC*NSF ervoor zorgen dat iedereen doet aan, geniet van, en wint door sport.

The Move Factory

The Move Factory voorziet in het uitvoeren van het (gemeentelijk) sportbeleid. TMF is de partner in sportstimulering.

Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur Limburg biedt hulp aan volwassenen die niet genoeg geld overhouden voor sport- en cultuuractiviteiten.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief