Schrijf jouw vereniging in voor ‘sportaccommodatie van het jaar’ en win mooie prijzen!

 

Is jouw vereniging goed bezig met het verduurzamen van je clubhuis, de kleedruimten, met duurzaam materiaalgebruik of zelfs een natuurinclusieve buitenruimte? Geef je sportaccommodatie dan op voor de titel ‘sportaccommodatie van het jaar’ en maak kans op eeuwige roem en mooie prijzen.

De verkiezing – georganiseerd door NOC*NSF, het Mulier Instituut, RVO en Kenniscentrum Sport & Bewegen – viert in 2024 zijn jubileumeditie. Voor alweer het vijfde jaar heeft de wedstrijd tot doel inspirerende en duurzame sportaccommodaties in het zonnetje te zetten.

 

Inschrijven

Is jouw sportaccommodatie de inspirator en hét voorbeeld voor andere sportverenigingen op het gebied van duurzaamheid? Delen jullie de gedrevenheid en het enthousiasme over duurzaamheid met sporters, leden en niet-leden? Ben jij trots op jullie sportaccommodatie en de impact die jullie hebben? Laat het aan iedereen zien en doe mee aan de verkiezing van Sportaccommodatie van het Jaar 2024.

Verdere uitleg, voorwaarden en het inschrijfformulier zijn te vinden via deze link, meedoen kan tot 14 februari 2024. De winnaars worden in mei bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op het sportpark van ONT Opeinde, de winnaar van afgelopen jaar.

 

Prijzen

Naast de titel ‘Sportaccommodatie van het Jaar’ kun je ook deelnemen in verschillende categorieën:

  • Duurzaam met energie
  • Duurzaam met materiaalgebruik
  • Duurzaam beheer van het buitenterrein
  • Multifunctionaliteit van de sportaccommodatie

En er valt wat te winnen! Naast bovenstaande eretitels maakt je vereniging kans op geldprijzen van 2.500 of 1.500 euro om de sportaccommodatie verder te verduurzamen en krijgt iedere genomineerde een professionele video van zijn sportaccommodatie.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief