‘Spin in het backoffice web’, dat is de beste omschrijving van mijn tweeledige functie bij Huis voor de Sport Limburg! Oorspronkelijk gestart als Personal Assistent (PA) van Jack en daarmee aanspreekpunt voor iedereen die hem nodig heeft en alle ondersteunende werkzaamheden die daaruit voortvloeien. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor tevreden ‘interne klanten’, onze medewerkers!

Van sollicitatieprocedure tot exitgesprek en alle daaraan gerelateerde HR-activiteiten passeren mijn bureau, ook voor de aan het Huis gelieerde entiteiten. Ik ben trots op de diversiteit in onze teamsamenstelling en de rol die ik heb tot verdere uitbouw en professionalisering. Onze medewerkerstevredenheid blijkt uit zeer geringe uitstroom- en ziekteverzuimcijfers en ik ben blij met de bijdrage die ik daaraan kan leveren. Het volgen van wettelijke- en cao-ontwikkelingen en deze vertalen in ons HR-instrumentarium maakt dat mijn werk bij het Huis geen dag hetzelfde is. Kortom: een turbulente dubbel-job, maar met en voor collega’s die samenwerken echt leuk maken!

In mijn vrije tijd ben ik vooral sociaal geëngageerd met heel veel aandacht voor/van familie en vrienden: etentjes (sluit me gerust 2 dagen op in een goed geoutilleerde keuken), weekendjes in de Ardennen, vrienden bezoeken in Londen, stedentripjes met mijn moeder, op vakantie met mijn gezin….. ich geneet volop van ut (Limburgse) leave!

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief