Vanaf mijn jonge jaren doet sport mijn hart sneller kloppen. Sport laat mij genieten van spelvreugde, talent, discipline, doorzettingsvermogen en tactisch inzicht. Zaken die je ook in het dagelijks leven nodig hebt. Bedrijfsmatig word ik enthousiast van de verbinding tussen cijfers en de strategie van een organisatie. Hierdoor voel ik mij als controller bij Huis voor de Sport Limburg als een vis in het water.

Als controller coördineer en geef ik mede richting aan het financiële beleid van de organisatie. Denk aan het adviseren van directie door middel van voorleggen van begrotingen, jaarplannen en beleidsvoorstellen. Ontwikkelen en opstellen van periodieke managementinformatie, invoeren en borgen van (interne) procedures, toetsen van beleid aan (fiscale) regelgeving en leiding geven aan de financiële administratie behoren tot mijn takenpakket.

Vanuit mijn functie als controller bij Huis voor de Sport Limburg ondersteun ik op dit vlak meerdere organisaties binnen Limburg met een soortgelijke missie. Stichting Bijzonder in Beweging (gehandicaptensport) en de platforms Limburg Cycling en Limburg Handbal zijn hier voorbeelden van.

In mijn vrije tijd geniet ik volop van mijn gezin en volg ik veel sporten (passief) op de voet. Ter onderhoud van mijn conditie ga ik regelmatig hardlopen, wielrennen en (zaal)voetballen. Dat geeft dan hopelijk ook voldoende ruimte voor een bourgondische invulling op zijn tijd.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief