Bezeten van sport in zijn algemeenheid en sportverenigingen in het specifiek! Vanaf mijn 4e levensjaar ben ik dagelijks te vinden bij de sportvereniging. Eerst als speler, later als trainer en momenteel als bestuurder. De sportvereniging is voor mij een machtig mooie ontmoetingsplek om mensen te activeren, te binden en te verenigen. Ik vind het dan ook geweldig dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Dit alles met het uiteindelijke doel om sportverenigingen in Limburg te helpen bij het realiseren van hun dromen en ambities!

Bij Huis voor de Sport Limburg kun je bij me terecht voor advies over diverse verenigingsvraagstukken. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van: vrijwilligers of bestuursleden, ledenwerving en behoud, maar ook het opstellen van een beleidsplan of het werken aan toekomstbestendige verenigingen. Sinds 2019 vervul ik het projectleiderschap van het project ‘Meedoen’. Dankzij dit project werken vijf Limburgse pilots aan structurele oplossingen rondom de integratie van kinderen in armoede en vluchtelingenkinderen door middel van sport en bewegen. Daarnaast ben ik actief betrokken bij de lokale Sportakkoorden. Zowel als sportformateur als Adviseur Lokale Sport ben ik actief in meerdere gemeenten.

Wil je eens sparren over sportieve uitdagingen binnen jouw vereniging? Neem dan zeker contact met me op, ik hoor graag van je!

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met de tafeltennissport. Ik bezit een bestuursfunctie bij tafeltennisvereniging Westa te Wessem waarbij we ons met man en macht inzetten voor talentontwikkeling van jonge sporters. Zelf sla ik ook nog regelmatig een balletje op recreatief niveau. Naast het beoefenen van de tafeltennissport ben ik in de zomermaanden met enige regelmaat te vinden op de tennisbaan. Verder ga ik graag op reis, bezoek ik diverse sportevenementen en breng ik mijn vrije tijd graag door met vrienden en familie.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief