Bezeten van sport in zijn algemeenheid en sportverenigingen in het specifiek! Vanaf mijn 4e levensjaar ben ik dagelijks te vinden bij de sportvereniging. Eerst als speler, later als trainer en momenteel als bestuurder. De sportvereniging is voor mij een machtig mooie ontmoetingsplek om mensen te activeren, te binden en te verenigen. Ik vind het dan ook geweldig dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Dit alles met het uiteindelijke doel om sportverenigingen in Limburg te helpen bij het realiseren van hun dromen en ambities!

Bij Huis voor de Sport Limburg kun je bij me terecht voor advies over verenigingsvraagstukken zoals, (vrijwilligers)beleid, toekomstbestendig verenigen, het ontwikkelen van nieuw beweegaanbod, sportstimuleringsprojecten en de ondersteuning van Open Clubs’. Ik ben projectleider van ‘Sportdorp Nieuwenhagen’ en ‘Samen Winnen Belfeld’. Bij deze projecten realiseren we met lokale organisaties toekomstbestendig sport- en beweegaanbod dat past bij de inwoners. Ook ben ik 2019 provinciaal projectleider van het project ‘Meedoen’. Middels dit project werken vijf Limburgse pilots aan structurele oplossingen rondom de integratie van vluchtelingen door middel van sport en bewegen. Wil je eens sparren over sportieve uitdagingen binnen jouw vereniging? Neem dan zeker contact met me op, ik hoor graag van je!

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met de tafeltennissport. Ik bezit een bestuursfunctie bij tafeltennisvereniging Westa te Wessem waarbij we ons met man en macht inzetten voor talentontwikkeling van jonge sporters. Zelf sla ik ook nog regelmatig een balletje op recreatief niveau. Naast het beoefenen van de tafeltennissport ben ik in de zomermaanden met enige regelmaat te vinden op de tennisbaan. Verder ga ik graag op reis, bezoek ik diverse sportevenementen en breng ik mijn vrije tijd graag door met vrienden en familie.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief