Huis voor de Sport Limburg schrijft sport- en beweegbeleid Echt-Susteren

 

In januari is Huis voor de Sport Limburg gestart met het ontwikkelen van een gloednieuw sport- en beweegbeleid voor de gemeente Echt-Susteren. Daar hebben we inmiddels al mooie stappen in gezet!

 

Bijeenkomsten

Met het organiseren van verschillende bijeenkomsten hebben we essentiële informatie verzameld om door te vertalen naar het toekomstig sport- en beweegbeleid. Daarmee hebben we waardevolle input ontvangen van lokale sportverenigingen, sport- en beweegaanbieders, maatschappelijke organisaties, stichting Menswel, kerngroep Sport en Preventie en natuurlijk de gemeente.

 

Draagvlak

Zo verzekeren we dat het nieuwe beleid aansluit op wat er daadwerkelijk speelt en zorgen we voor draagvlak vanuit de sportgemeenschap. Samen bouwen we aan een actiever en gezonder Echt-Susteren. Maar we zijn er nog niet! Onze adviseurs zijn hard aan het werk om het nieuwe beleid in juni te presenteren. In september zal de gemeenteraad het vervolgens behandelen.

 

Advies

Benieuwd wat we voor jouw gemeente of organisatie kunnen betekenen? Maak dan gemakkelijk een afspraak via onze website. We komen graag bij je langs om te zien hoe we kunnen helpen!

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief