Samen met lokale sportverenigingen, sport- en beweegaanbieders, scholen, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties stelden we het Sportakkoord Sittard-Geleen op. 

Uitnodiging webinar ‘Sportakkoord Sittard-Geleen’ | 12 oktober

In het voorjaar van 2020 hebben veel verenigingen, sportaanbieders en maatschappelijke organisatiehun ideeën gedeeld om sport en bewegen voor iedere inwoner van Sittard-Geleen leuk en toegankelijk te houden. Met al deze opgehaalde informatie is het Sportakkoord Sittard-Geleen opgesteld. Hierin staan op hoofdlijnen de ambities en themas benoemd om sport en bewegen in Sittard-Geleen nog meer op de kaart te zetten.  

Webinar

Nu willen we graag met verenigingen, sport- en beweegaanbieders en maatschappelijke organisatie aan de slag om deze ambities te realiseren Daarom nodigen we je uit voor het “Webinar Sportakkoord Sittard-Geleen” op maandag 12 oktober.  In deze online bijeenkomst geven we een toelichting op het Sportakkoord en bespreken we samen het vervolg. 

Aanmelden

Wil je als sportvereniging, aanbieder, school of maatschappelijke organisatie een bijdrage leveren aan een gezond en vitaal Sittard-Geleen? Wil jij je inzetten voor de toekomst van de sport? Schrijf je dan in voor het “Webinar Sportakkoord Sittard-Geleen op 12 oktober om 19.00 uur. Na aanmelding krijg je instructies voor deelname aan het webinar.  

Aanmelden webinar

Download Sportakkoord Sittard-Geleen

kids-521548_1920

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief