Heb jij ideeën om nog meer mensen in Sittard-Geleen aan het sporten en bewegen te krijgen? Wil jij je inzetten voor de toekomst van de sport? Of wil je als sportvereniging, aanbieder, school of maatschappelijke organisatie een bijdrage leveren aan een gezond en vitaal Sittard-Geleen? Deel dan vóór 5 juni je ideeën met ons!

Sportakkoord Sittard-Geleen

Samen met lokale sportverenigingen, sport- en beweegaanbieders, scholen, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties stellen we het Sportakkoord Sittard-Geleen op. Dit Sportakkoord bevat gezamenlijke ambities en concrete acties die de betrokken partijen samen willen oppakken.

Hoe komen we tot het Sportakkoord Sittard-Geleen?

Mede gezien de huidige corona-crisis gaan we de komende periode zoveel als mogelijk input ophalen bij verenigingen, sport- en beweegaanbieders en maatschappelijke organisaties. Dit doen we digitaal met een vragenmodule op deze website. Heb je ideeën voor een vitaal en gezond Sittard- Geleen? Deel deze dan uiterlijk 5 juni met ons. Alle opgehaalde informatie verwerken we tot een concept Sportakkoord dat gezamenlijke ambities bevat voor Sittard-Geleen.

Vervolgens zullen we, zodra de omstandigheden rondom de corona-crisis het weer toelaten, een bijeenkomst organiseren met alle partijen in Sittard-Geleen. Daarin gaan we aan de slag om te komen tot concrete acties die nodig zijn om deze gezamenlijk ambities te realiseren. Zodra hier meer informatie over bekend is zullen we hierover communiceren via onder andere Ecsplore en de gemeente Sittard-Geleen.

kids-521548_1920

Ja,ik heb ideeën voor een vitaal en gezond Sittard-Geleen!

Start vragenmodule

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief