Op 4 november 2019 tekende de gemeente hiervoor een overeenkomst met sportformateurs Niels Peulen (Punt Welzijn) en Joris Baur (Huis voor de Sport Limburg).

Met het Weerter Sportakkoord wil de Gemeente Weert sporten en bewegen stimuleren, zodat zoveel mogelijk mensen met plezier kunnen sporten en bewegen. Hoe ze dat doen?  Ze gaan in gesprek met sportverenigingen, scholen, organisaties en andere betrokkenen en vragen hen om mee te denken over het sportakkoord.

Denk, praat en beslis mee over het Weerter Sportakkoord!

De eerste twee bijeenkomsten over het Weerter Sportakkoord zitten er op!  Geweldig om de betrokkenheid van de deelnemers te zien. Na een plenaire presentatie brainstormden de deelnemers in groepen over de mogelijkheden, kansen en uitdagingen van een lokaal sportakkoord.

Maandagavond 16 maart stond een verdiepingsavond gepland voor de realisatie van het ‘Weerter Sportakkoord’. De ontwikkelingen rondom het coronavirus stellen de organisatie van deze bijeenkomst echter voor een dilemma: bijeenkomst uitstellen of toch gewoon laten doorgaan?  Op dit moment (12 maart, 15.00 uur) zijn er vanuit het RIVM nog geen richtlijnen over het annuleren van bijeenkomsten in Limburg. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, is besloten de verdiepingsavond op 16 maart niet door te laten gaan.

Wanneer de bijeenkomst wel plaats vindt is nog niet bekend. Wij wachten met het plannen van een nieuwe datum tot er meer duidelijkheid is over de verdere ontwikkelingen. U ontvangt dan van ons opnieuw een uitnodiging. Wij hopen dat u zich wederom aanmeldt, zodat we samen kunnen komen tot een succesvol ‘Weerter Sportakkoord’.

We vertrouwen op uw begrip voor ons besluit.

Weerter Sportakkoord

Bekijk de ambities in Weert

Presentatie 20 jan en 7 feb

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief