Na de vier succesvolle webinars in juni organiseerden we voor de Limburgse Rabobanken op 28 september en 1 oktober wederom twee webinars. Ditmaal was het thema: ‘Een sterke campagne: dubbele winst voor de club’. De aanleiding van dit webinar is de Rabo ClubSupport, waarmee de Limburgse Rabobanken clubs financieel ondersteunen.

De Rabo ClubSupport

Clubs moeten hier wel iets voor doen! Leden van de bank kunnen namelijk vanaf 5 tot 25 oktober hun stem uitbrengen op hun favoriete club. Dus hoe beter campagne wordt gevoerd voor het bestedingsdoel van de club, hoe meer stemmen dit oplevert. En, des te meer stemmen, des te meer geld wordt opgehaald. Elke stem is namelijk geld waard! Lid worden én stemmen kan tegenwoordig heel handig (en snel) via de Bankierenapp van de bank.

Campagne voeren!!

Clubs meldden zich massaal aan voor het webinar en om die reden werd na één dag al een tweede webinar gepland. Ook dat webinar zat snel vol. In totaal hebben zich meer dan 250 personen aangemeld. Na het webinar waren de vertegenwoordigers van clubs enthousiast om aan de slag te gaan met campagne voeren. Een greep uit de reacties: “bedankt voor dit leerzame webinar”, “dankjulliewel, zeker wat dingen opgestoken”, “bedankt voor de interessante avond”, “heel erg bedankt voor de bruikbare tips”. “Was echt handig, nuttig en interessant! Hartstikke bedankt”. En ga zo maar door.

Mooi om die betrokkenheid van de Limburgse Rabobanken te zien bij een gezond en vitaal verenigingsleven, de hoeksteen van onze samenleving.

Wil je nog eens rustig de presentatie nalezen, dan kan dat hier.

Verder vind je alle informatie en tijdslijnen over Rabo ClubSupport hier. Heb je nog vragen over ClubSupport, neem dan contact op met de bank in jouw omgeving of kijk op www.rabo-clubsupport.nl.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief