Stichting The MoveFactory, partnerorganisatie van Stichting Huis voor de Sport Limburg zoekt op korte termijn een


Medewerker Sport & Bewegen (32-38 uur)

Standplaats: Landgraaf / Sittard-Geleen

 

 

Wie zijn wij

The MoveFactory en partnerorganisatie Huis voor de Sport Limburg hebben de ambitie om zoveel mogelijk Limburgers aan het sporten en bewegen te krijgen én houden. The MoveFactory verzorgt de uitvoering van het lokale sport- en beweegbeleid in de gemeenten Landgraaf, Voerendaal en Kerkrade. Huis voor de Sport Limburg helpt organisaties met hun sport- en beweegvraagstukken, van beleid tot concrete uitvoering. Hierbij werken we intensief samen met overheden en organisaties in de sport (NOC*NSF, sportbonden, sporttakplatforms).

Dit ga je doen

Als Medewerker Sport & Bewegen werk je hoofdzakelijk als Combinatiefunctionaris Sport & Onderwijs bij The MoveFactory. Daarnaast word je ingezet bij partnerorganisatie Huis voor de Sport Limburg binnen diverse programma’s en initiatieven.

  1. Als Combinatiefunctionaris Sport en Onderwijs heb je een belangrijke rol in het dynamische speelveld van sport en bewegen en draag je bij aan een goede samenwerking met partnerorganisaties. Je coördineert diverse (beweeg)projecten zoals School & Omgeving, het partnership met Fontys Sporthogeschool en je organiseert sportieve evenementen. Dit doe je in samenwerking met kinderopvangpartners, basisscholen en voortgezet onderwijs scholen. Naast coördinerende taken verricht je ook organisatorische en uitvoerende taken.
  2. Bij Huis voor de Sport Limburg vervul je de rol van projectleider,- procesbegeleider en (junior)adviseur. Afhankelijk van je kennis, ervaring en ambities word je ingezet binnen diverse projecten en opdrachten. Hiermee lever je een bijdrage aan de vraagstukken van onze partners op het vlak van sport en bewegen.

Dit ben jij

Ben jij die ervaren combinatiefunctionaris met ambitie tot verbreding en verdieping van je carrière? Dan bieden wij je graag de mogelijkheid tot een nieuwe stap in het werkveld van sport en bewegen!

Je bent een kei in sportstimulering en geïnteresseerd in beleidsontwikkeling en advisering. Door je proactieve houding en initiatiefrijk handelen weet je vragen van partners inhoudelijk op te pakken en in de uitvoering weg te zetten. Je organiseert als vanzelf en communiceert tijdig en correct met je collega’s en netwerk. Je bent flexibel in handelen en denken. Met je oog voor anderen zie je wat er in het netwerk van partners nodig is op het gebied van sport en bewegen. Dit organiseer jij met een strakke planning, waarin ruimte is voor de nodige creativiteit.

Functie-eisen

  • HBO-werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Kennis en ervaring met projectmatig werken
  • Op de hoogte van de ontwikkelingen in het werkveld van sport en bewegen
  • Kundig in het opzetten van samenwerkingsrelaties en netwerken
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Wat bieden wij

Wij zijn een jonge en dynamische organisatie. Ontwikkeling staat centraal en we investeren in vakinhoudelijke en persoonlijke groei door opleidingen, coaching en werkzaamheden die zijn afgestemd op jouw ambitie en competenties. Ook kun je bij ons werken aan o.a. jouw tafeltenniskwaliteiten 😉.

Afhankelijk van je opleiding, leeftijd en ervaring start je in aanloopschaal 8 conform de CAO Sport, met de mogelijkheid om door te groeien naar schaal 9. We hebben goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vitaliteitsaanbod met korting en een flexibele werkomgeving.

Enthousiast?!

Als je denkt ‘deze baan wil ik’, stuur dan uiterlijk 14 januari 2024 jouw (sportieve) motivatiebrief en cv per e-mail naar Angelique Roemgens (a.roemgens@hvdsl.nl). Heb je nog vragen over de functie? Mail of bel dan naar Jorg Smeets (j.smeets@themovefactory.nl / 06-13278803).

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief