Hoe richt ik mijn sport- en beweegbeleid in? Hoe zorgen we voor toekomstbestendige verenigingen? Hoe spelen we in op de behoefte van de “sporter van de toekomst”? En hoe verbinden we sport en bewegen aan het sociaal domein? Ook jouw gemeente heeft waarschijnlijk met dit soort vraagstukken te maken.

Maatwerk 

Geen vraag is hetzelfde, laat staan het antwoord. Afhankelijk van het vraagstuk kunnen we je helpen als adviseur, projectleider of procesbegeleider.

Advies

Heb je een complex vraagstuk? En ben je op zoek naar een deskundige en onafhankelijk blik? We helpen je graag. Door onze samenwerking met o.a. Sportkracht12, Kenniscentrum Sport en Bewegen, Vereniging Sport en Gemeenten en NOC*NSF kunnen we daarbij putten uit een groot netwerk van kennispartners.

Projectleiding

Op zoek naar een projectleider of programmamanager? Voor een nieuw of bestaand initiatief? Lokaal of regionaal? Met ieder zijn eigen ervaring en expertise kunnen onze adviseurs je helpen. Zowel tijdelijk als voor een langere periode. 

Procesbegeleiding

Als procesbegeleider helpen we organisaties om samenwerkingen vorm te geven. Denk aan sportverenigingen, sport- en beweegaanbieders en maatschappelijke organisaties. Daarbij zetten we interventies in, begeleiden we deze en kunnen we opereren in trajecten met boven- en onderstroom. Denk hierbij aan lokale- en regionale Sport- of Preventieakkoorden en fusies of samenwerkingstrajecten. 

Behoefte aan advies over je sport- en beweegbeleid?

Klik hier

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief