Zijn er wijzigingen in het bestuur van je club? Wil je de samenwerking met een andere vereniging onderzoeken? Wil je eens sparren over waar je vereniging over 10 jaar staat of zijn er andere processen binnen je club waarbij je begeleiding kunt gebruiken? Huis voor de Sport Limburg helpt je graag!

De procesbegeleider is de persoon die helpt de samenwerking tussen verenigingen vorm te geven, die interventies inzet en begeleidt en die zowel in de boven- als onderstroom kan opereren. Maar die ook als neutrale partij kan optreden, kan vertalen bij miscommunicatie en vooral clubs in het proces kan meenemen. Het is een uitdaging om dit soort processen succesvol te begeleiden. Zeker als je zelf een rol in dat proces hebt. Procesbegeleiding door een externe partij biedt dan uitkomst.

Ervaring

Ons team heeft veel ervaring in het begeleiden van processen en heeft specifieke kennis van sport en verenigen. We ondersteunen veel verenigingen bij hun processen. Afhankelijk van de situatie treden we op als adviseur, begeleider, of projectleider. Met onze expertise en ons uitgebreide netwerk in de sportwereld, het verenigingsleven en de politiek zijn we zeker ook voor jouw vereniging een interessante partner.

Advies op maat

Geen vraag is hetzelfde, laat staan het antwoord. Daarom geeft Huis voor de Sport Limburg je advies op maat. Afhankelijk van je vraag adviseren we je over de manieren waarop we je kunnen ondersteunen. De hulp die je nodig hebt, bepaal je zelf!

Behoefte aan advies over je sport- en beweegbeleid?

Klik hier

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief