Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur Limburg zorgt voor de betaling van (een deel van) de contributie en materialen van volwassenen die rond het bestaansminimum leven. Zo kunnen alle volwassenen, ongeacht hun financiële situatie, meedoen met sport en culturele activiteiten.

 

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur Limburg betaalt het deel van de contributie rechtstreeks uit aan de vereniging en de eventueel benodigde attributen aan de sportwinkel. Zo weten ze zeker dat het geld 100% goed terechtkomt.

Wil je graag sporten maar is het financieel niet haalbaar? Misschien kan het Volwassenenfonds Sport & Cultuur Limburg je dan verder helpen! Denk aan activiteiten zoals fitness, voetbal, maar ook schilder-, theater- of dansles.

Een intermediair doet de uiteindelijke aanvraag voor de volwassene die graag gebruik wil maken van het fonds. Dat kan bijvoorbeeld een schuldhulpverlener, buurtsportcoach of maatschappelijk werker zijn. Daarnaast moet de gemeente waarin je woont aangehaakt zijn bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur Limburg.

Wil je meer weten, klik dan op de knop hiernaast en kijk op onze website voor meer informatie.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief