Profiteer (samen met andere sportverenigingen) van de subsidieregeling ‘stimulering Bouw eOnderhoud Sportaccommodaties’ (BOSA)

Sinds 1 januari 2019 kun je als amateursportvereniging en -stichting subsidie aanvragen voor de bouw en het onderhoud van je sportaccommodatie of voor de aanschaf of het onderhoud van sportmaterialen, zoals ballen en doelen. 

Wat betekent dit?
De regeling subsidieert 20% van de kosten voor de bouw en het onderhoud van sportaccommodaties, het beheer ervan en de aanschaf en het onderhoud van sportmaterialen. Maak je kosten door energiebesparende maatregelen of om de toegankelijkheid van je accommodatie te verbeteren? Dan kun je een aanvullende subsidie van 15% van deze kosten aanvragen. Deze maatregelen worden dus voor 35% gesubsidieerd.

Samen besparen
Niet elke vereniging haalt het drempelbedrag van € 25.000,- aan investeringskosten (zie voorwaarden). In dat geval kun je samenwerken met andere verenigingen. Als je de investeringen van een aantal verenigingen bij elkaar optelt en samen een aanvraag indient, kun je ook als kleine club van de regeling gebruikmaken.

Wil je weten hoe je als vereniging van de BOSA-regeling kunt profiteren? Of heb je hulp nodig bij het samenvoegen van de investeringen en de subsidieaanvraag?
Neem dan contact op met Hennie ter Haar. Hij adviseert je graag!

Of dien direct een BOSA-aanvraag in.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief